Mouratoglu Tennis Academy Nice 9-12 september 

Välkommen till Europas troligtvis bästa tennisanläggning, Mouratoglu Tennis Academy, 20 min från Nice flygplats. Här finns 34 tennisbanor, gym och pooler, padeltennis, löparbanor, videosystem på banorna och en elitakademi med 160 heltidssatsande juniorspelare som tillhör världstoppen.  Inte konstigt att Serena Williams, Novak Djokovic, Andy Murray m.fl väljer att träna här. Det fullkomligt andas tennis och träning på hög nivå. Lägg till ett nyrenoverat fyrstjärnigt hotell med spa, fräscha lokaler, mysig bar och en pool formad som ett tennisracket, ja då har du SLTK:s klubbresa 2017.
Träningen:
Vi kommer träna ca 12 timmar tennis under fyra dagar. Träningen är till största delen tränarledd och det är 3-4 spelare per bana. Gruppindelningen görs av SLTKs tränare för att skapa så bra träningsgrupper som möjligt.

Boende: Vi bor på Beachcomber French Riviera (Samma hotell, nytt namn) **** Dubbelrum med möjlighet till enkel eller trippelrum. Hotellet ligger ett stenkast från banorna inom samma område.

Mat: Alla måltider inkluderade. Frukost på hotellet, lunch och middag på tennisakademin.

Juniorer: Om man är 10 år och kan spela med hård boll är man välkommen med på resan, och inkluderas i hela träningskonceptet.

Kostnad för resan:
Boende i dubbelrum, tennis och alla måltider kostar 5,900 kr per person för 4 dagar. Samma pris för vuxna och barn. För att säkra smidig transport har vi förbokat 55 platser med Norwegian, tur och retur, till en kostnad av 3600 kr per person inkl bagage. Då ingår även transfer till och från hotellet i Nice. Det är först till kvarn på dessa. Vill man ändra rumstyp kan priset komma att ändras något.

DY4321 09 SEP 07:35-10:35 direkt till Nice
DY4324 12 SEP 20:55-23:50 direkt hem till Stockholm/Arlanda

Vi förstår att vissa kommer vilja åka ner själva, betala med poäng eller åka ner tidigare men då gäller att man själv ser till att vara på plats till lunchen lördag den 9/9 kl 14:00.
Vi tar maximalt 100 personer på resan. Förra året sålde resan slut på 2 timmar.

Säkra din plats till klubbresan: ANMÄLAN

Har du frågor, skicka ett MAIL så svarar vi så fort vi kan.

Observera: Anmälan är bindande. Alla avbokningar före den 14:e Juli debiteras avgift om 1000kr/person. Avbokningar efter den 14:e Juli är ingen återbetalning på, om man inte kan hitta någon som tar ens plats. Om man hittar ersättare betalar man avbokningskostnaden á 1000kr/person + namnändring på biljetten á 800kr/person. Vi försöker vara behjälpliga med att hitta ersättare, men garanterar inget.