Välkommen till Tennis Gatherings auktion

AUKTIONEN ÄR NU AVSLUTAD OCH ALLA VINNARE ÄR MEDDELADE

Här finner du objekt och upplevelser som du inte kan köpa någon annan stans. Lägg bud genom att klicka på “Lägg bud” längst ut till höger (öppnar ny sida med formulär).

Du kan lägga hur många bud som helst och sidan uppdateras ungefär varannan timme fram till lördag den 13 oktober då alla bud uppdateras kontinuerligt. Du måste själv hålla koll på om du blir överbjuden så checka in då och då!

Auktionsvinnaren meddelas vid slutet av auktionstiden som är den 13 oktober kl 21.00. Betalningen sker via SWISH till SLTK.

ObjektBekrivningUppskattat värdeAktuellt bud 

Tennislektion med Jonas Björkman.
Jonas Björkman har varit proffs på ATP-Touren i 17 år. Jonas tog under karriären 60 titlar varav 54 i dubbel och var som bäst rankad 1a i världen i dubbel och 4a i världen i singel. Jonas har varit med och vunnit Davis Cup och har efter proffskarriären framgångsrikt jobbat som coach för Andy Murray och Marin Cilic. En lektion med Jonas kommer lyfta ditt spel till nya höjder.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 2199LÄGG BUD
Tennislektion med Mikael Tillström
Mikael Tillström är en av Sveriges stora spelare som under sin karriär tog 1 singeltitel och 8 dubbeltitlar, har representerat Sverige i OS och var som bäst rankad 39 i singel och 15 i dubbel. Han driver idag tennisakademin Good To Great tillsammans med Magnus Norman och Nicklas Kulti och har efter proffskarriären framgångsrikt coachat Grigor Dimitrov och Gael Monfils. En lektion med Mikael kommer lyfta ditt spel till nya höjder.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 1800LÄGG BUD
10 timmar TENNIS på Good To Great
Spela tennis på Stockholms modernaste tennisanläggning.
Uppskattat värde: 3750Aktuellt bud: 5000LÄGG BUD
10 timmar PADEL på Good To Great
Spela padel på Stockholms modernaste padelanläggning.
Uppskattat värde: 3750Aktuellt bud: 2000LÄGG BUD
1 timme tennis med Isac Strömberg på söndag eftermiddag 14/10.
Isac är uppvuxen i Åkersberga och började som sjuåring i Åkersberga TK, men startade karriären långt innan dess med sin pappa. Isac är med sin professionella attityd ett föredöme både på och utanför banan och styr matcherna med sin vassa backhand. Det är mycket tack vare dessa egenskaper som Isac nu är rankad som 99:a i Europa under 16år, 493:a under 18 år på ITF-rankingen och Sverige-etta bland 16-åringar.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 1200LÄGG BUD
1 timme tennis med Klara Milicevic på söndag eftermiddag 14/10.
Klara Milicevic är uppvuxen i Norrhammar i Jönköpings kommun, men har Kroatiska rötter. Klara fanns sporten i sitt hjärta som sexåring när hon började spela tennis i hemmaklubben Tabergsdalens TK som lämpligt nog låg ett stenkast från hemmet. Klara är just nu rankad som sverige-etta bland flickor födda 2003 och har klättrat upp på rankinglistan för Europas bästa juniorer under 18-år, där hon för tillfället innehar plats nummer 288 vilket är oerhört imponerande. Detta framgångsrecept kan mycket förklaras med Klaras fantastiska och professionella inställning och sitt aggressiva spel.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 1000LÄGG BUD
1 timme tennis med Leo Borg på söndag kväll 14/10.
Leo är uppvuxen på Värmdö utanför Stockholm och började spela tennis som 3-åring i farmors källare och det var där han la grunden för sin fantastiska tvåhandsbackhand som är Leos stora vapen tillsammans med ett aggressivt baslinjespel. Leo började vid 5-års ålder att spela tennis i Gustavsbergs TK men gick senare vidare och fortsatte sin karriär på KLTK i centrala Stockholm. Leo är för närvarande rankad som nummer två bland Sveriges 16-åringar och han gör även väldigt bra ifrån sig ute i Europa där han just nu är rankad som 184:a under 16-år.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 3100LÄGG BUD
1 timme tennis med Albin Jansson på söndag eftermiddag 14/10.
Albin är uppvuxen i Bålsta och startade sin karriär i Bålsta TK vid fyra års ålder. Efter tio års noggrant och hårt arbete har nu Albin rusat upp för rankinglistorna och är nu rankad som nummer fyra i Sverige bland 14-åringar och har under sommaren besegrat den nuvarande Sverige-ettan och trean. Med en bra teknik och vass fysik dominerar han banan med sin tunga forehand och stenhårda serve. Ett riktigt framtidsnamn.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 1800LÄGG BUD
1 timme tennis med Maria Petrovic på söndag eftermiddag 14/10.
Maria Petrovic är uppvuxen i Tumba på södra sidan av Stockholm och startade sin karriär i Tumba TK vid fyra års ålder, med hade redan ett år tidigare börjat att spela lite tennis med sin pappa. Maria är nuvarande sverigeetta bland flickor födda 2002 men var redan som 15-åring rankad på WTA-ranking och har som bästa placering varit 1182:a. Med sin forehand och serve som vapen siktar hon vidare mot världstoppen och är mer laddad än någonsin.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 1200LÄGG BUD
1 timme tennis med Julia Lövqvist på söndag eftermiddag 14/10.
Julia har sina rötter i Uppsala och samma dag som hon började att gå var även startskottet för hennes tenniskarriär. Julias föräldrar anmälde senare sin lilla tennisstjärna till Uppsala TK och än i dag representerar hon klubben. Julia har sin enorma drivkraft som sin absolut störta styrka och visade verkligen högsta nivå när hon som ett år ung lyckades kamma hem SM-tecknet under ute-SM i Norrköping. Julia är för närvarande rankad som sverige-tvåa bland 15-åringar.
Uppskattat värde: OvärdeligAktuellt bud: 1200LÄGG BUD
AIMX Baseline Profile 1
AIMX drivs av Ali Ghelem och Martin Taipale som utgör Sveriges mest avancerade test och fysträningscenter för tennisspelare. Baseline Profile är en kravprofil för tennisfysik som speglar vad Du, i jämförelse med top 100 på ATP och WTA behöver göra mer av för att förbättra din prestation. Den finns tillgänglig för ambitiösa tennisspelare mellan 14-55 år.
Uppskattat värde: 2995Aktuellt bud: 1300LÄGG BUD
AIMX Baseline Profile 2Uppskattat värde: 2995Aktuellt bud: 1400LÄGG BUD
AIMX Baseline Profile 3Uppskattat värde: 2995Aktuellt bud: 1200LÄGG BUD
3 Nätter för 2 personer på Puente Romano, Marbella.
Ett 5-stjärnigt hotell direkt på stranden.
Björn Borg invigde Tennis Klubben 1979 som idag har 10 tennisbanor och tennisträning på alla nivåer.
3 nätter för 2 personer i en Junior Suite inklusive buffet frukost + 2 timmars tennisbanehyra (ej city tax)
Giltigt okt 2018 – dec 2019. Black-out dates: juli, aug, Påsk, jul och Nyår. Från The World of Envy.
Uppskattat värde: 15.000Aktuellt bud: 20000LÄGG BUD
2 nätter för 2 personer på Verdura, A Rocco Forte Resort, Sicilien
Fantastisk 5-stjärnig resort på stranden med allt från två 18-hålsbanor till 6 tennisbanor med tennisträning och mycket mer.
2 nätter för 2 personer i ett Deluxe rum inklusive buffet frukost (ej city tax)
Giltigt 14 okt 2018 – 24 nov 2019. Stängt 25 nov 2019 – 25 feb 2019. Black-out dates: Påsk, juli, aug. Från The World of Envy.
Uppskattat värde: 10.000Aktuellt bud: 8500LÄGG BUD
2 nätter för 2 personer i villa på vardera resort (totalt 4 nätter)
Amilla Fushi & Finolhu, Maldives.
Systerresorts på Maldiverna, båda 5-stjärniga med egna unika koncept - Finolhu med sin lekfullhet och underhållning och Amilla Fushi sofistikerat och chict. Båda har tennisbanor och tennisträning
2 nätter för 2 personer i en villa på vardera resort (totalt 4 nätter) inklusive buffet frukost (ej city tax)
Giltigt 1 nov 2018 – 1 nov 2019. Black-out dates: jul och nyår, Russian bank holiday, Baa Atoll Summer festival, Valentine’s week, Påsk och Golden week. Från The World of Envy.
Uppskattat värde: 40.000Aktuellt bud: 21000LÄGG BUD

2st platser till SLTK-Nice Klubbresa 2019. Mouratoglou Tennis Academy. Den populära tennisresan till sydfrankrike i september med SLTK.

Gäller för 2 personer som delar dubbelrum
Boende, träning, mat samt förtur/garanterad plats när biljetterna släpps
Uppskattat värde: 13.000Aktuellt bud: 15000LÄGG BUD
3 nätter för 2 personer på One&Only Le St Géran
Nyrenoverad 5-stjärnig “Grande-Dame” på Mauritius med 3 tennisbanor och 2 padelbanor.
3 nätter för 2 personer inklusive halvpension + 2 timmars tennis coaching
Giltigt 13 okt 2018 – 13 okt 2019. Black-out dates: Jul och nyår, påsk och oktoberlov. Från The World of Envy.
Uppskattat värde:
35000
Aktuellt bud: 20000LÄGG BUD